Τα καλύτερα εστιατόρια για βέγκαν και χορτοφαγικά εστιατόρια στο Dehradun

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Τα καλύτερα εστιατόρια για βέγκαν και χορτοφαγικά εστιατόρια στο Dehradun

Το Dehradun είναι μια πόλη στην ινδική πολιτεία Uttarakhand. Εκτός από την παραδοσιακή ινδική κουζίνα, το Dehradun έχει υπέροχα εστιατόρια που προσφέρουν πολλές επιλογές για vegans και vegetarians. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα καλύτερα vegan και vegetarian εστιατόρια στο Dehradun.

1. Little Llama Cafe

Το Little Llama Cafe είναι ένα από τα πιο δημοφιλή vegan και χορτοφαγικά εστιατόρια στο Dehradun. Η καρδιά του καφέ σερβίρει υγιεινά και νόστιμα γεύματα από φρέσκα και βιολογικά υλικά. Το μενού περιλαμβάνει διάφορες επιλογές όπως vegan burgers, ζυμαρικά, σαλάτες, σάντουιτς και σούπες.

Το Little Llama Cafe έχει επίσης vegan κέικ, μπισκότα και παγωτό για τους λάτρεις των γλυκών. Μπορείτε να καθίσετε στην ευρύχωρη αυλή του καφέ για να δροσιστείτε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Το Little Llama Cafe είναι μια ιδανική επιλογή για vegans και vegetarians που θέλουν να δοκιμάσουν ελαφρώς διαφορετικές γεύσεις.

2. Café Cibo

Το Café Cibo είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για χορτοφάγους στο Dehradun. Αυτό το εστιατόριο προσφέρει μεγάλη ποικιλία από πιάτα από ινδική έως διεθνή κουζίνα. Οι επιλογές για vegan στο μενού περιλαμβάνουν μια ποικιλία από λιχουδιές, όπως βίγκαν πίτσες, ζυμαρικά, σάντουιτς και σαλάτες.

Το εστιατόριο έχει αυθεντική και μοντέρνα διακόσμηση και προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτό το εστιατόριο, ειδικά σχεδιασμένο για vegans και χορτοφάγους, είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν διαφορετικές γεύσεις.

3. The Garden Cafe

Το Garden Cafe φημίζεται για τα vegan και χορτοφαγικά πιάτα του που παρασκευάζονται με φυσικά και βιολογικά προϊόντα. Αυτό το καφέ βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή του Dehradun και προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

Οι επιλογές για vegan στο μενού περιλαμβάνουν φρέσκες σαλάτες, θεραπευτικές σούπες, σάντουιτς, χυμούς και smoothies. Μπορείτε να σταματήσετε στο The Garden Cafe για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και να απολαύσετε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

4. Kumar Vegetarian Cafe

Το Kumar Vegetarian Cafe είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπημένα εστιατόρια για χορτοφάγους στο Dehradun. Αυτό το καφέ διαθέτει πλούσιο μενού που προσφέρει παραδοσιακή ινδική και βορειοινδική κουζίνα.

Vegan επιλογές στο μενού περιλαμβάνουν vegan κάρυ, πιλάφι, ψητά λαχανικά και επιδόρπια. Το Kumar Vegetarian Cafe είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αυθεντικές ινδικές γεύσεις.

5. Εστιατόριο χορτοφαγίας Greenz

Το Greenz Vegetarian Restaurant είναι ένα δημοφιλές vegan και vegetarian εστιατόριο στο Dehradun. Αυτό το εστιατόριο φημίζεται για τις πολλές vegan επιλογές του που σερβίρουν υγιεινό και νόστιμο φαγητό. Οι επιλογές του μενού περιλαμβάνουν βίγκαν χοτ ντογκ, περιτυλίγματα, πίτσα, ζυμαρικά και επιλογές από την ινδική κουζίνα.

Το Greenz Vegetarian Restaurant έχει κομψή διακόσμηση και προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον. Προσφέρει επίσης vegan επιδόρπια που παρασκευάζονται με βιολογικά και φρέσκα υλικά.

Τοποθεσία εστιατορίου Προβεβλημένα πιάτα Little Llama Cafe Karanpur, Rajpur Road Vegan burger, σάντουιτς, κέικ, παγωτό Café Cibo Paltan Bazaar Vegan πίτσα, ζυμαρικά, σαλάτα The Garden Cafe Maldevta Φρέσκια σαλάτα, σούπα, smoothie Kumar Vegetarian Cafe Hanuman Chowk Vegan κάρυ, ρύζι, ψητά λαχανικά Greenz Vegetarian Restaurant Karanpur, Rajpur Road Vegan hot dog, περιτύλιγμα, πίτσα, ζυμαρικά

Το Dehradun προσφέρει πολλές επιλογές για όσους αγαπούν την vegan και χορτοφαγική κουζίνα. Τα εστιατόρια που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικές επιλογές για όσους θέλουν να απολαύσουν vegan και vegetarian φαγητό σε αυτή την πόλη. Προσφέροντας vegan λιχουδιές, υγιεινές επιλογές και νόστιμα επιδόρπια, αυτά τα εστιατόρια μπορούν να βρουν μια επιλογή που ταιριάζει σε κάθε γούστο. Οι τουρίστες και οι ντόπιοι που επισκέπτονται την πόλη για να φάνε σε vegan και χορτοφαγικά εστιατόρια στο Dehradun σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν αυτά τα νόστιμα εστιατόρια!

Ο βιγκανισμός είναι ένας τρόπος ζωής που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Αυτός ο τρόπος ζωής είναι μια δίαιτα που δεν χρησιμοποιεί ζωικά προϊόντα και τρέφεται χωρίς να βλάπτει τα ζώα. Η Dehradunda είναι μια πόλη που βρίσκεται στα βόρεια της Ινδίας και προσφέρει πολλές επιλογές για υγιεινή και φυσική vegan κουζίνα. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τα καλύτερα vegan εστιατόρια στη Dehradunda και νόστιμες vegan συνταγές.

Τα καλύτερα εστιατόρια για βέγκαν

Τα εστιατόρια φιλικά προς τους vegan του Dehradunda φημίζονται για τα μενού τους που προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα vegan εστιατόρια σε αυτήν την πόλη:

Όνομα εστιατορίου Διεύθυνση Veg Planet Mussoorie-Tehri Bypass Road, Near Malsi Deer Park The Buffet Wagon Jakhan, Rajpur Road Green Eateries Jhanda Mohalla, Astley Hall

Νόστιμες Vegan Συνταγές

Για να ετοιμάσετε πλούσια και ικανοποιητικά vegan γεύματα στο Dehradunda, μπορείτε να δοκιμάσετε τις συνταγές που αναφέρονται παρακάτω:

1. Vegan Korma

Υλικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 καρότα, ψιλοκομμένα
  • 1 πατάτα κομμένη σε κύβους
  • 1 μπολ αρακάς
  • 1 ποτήρι τσαγιού γάλα αμυγδάλου
  • 1 κουταλιά της σούπας μπαχαρικό κορμά
  • Αλατοπίπερο

Κατασκεύασμα:

  1. Προσθέστε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια.
  2. Προσθέστε το σκόρδο, τα καρότα και τις πατάτες και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Προσθέτουμε τον αρακά και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέστε γάλα αμυγδάλου και μπαχαρικό κορμά.
  5. Αλατοπιπερώνουμε.
  6. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά και σερβίρετε.

2. Sauteed Vegan Noodles

Υλικά:

  • 200 γραμμάρια noodles
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
  • 1 μπολ μπρόκολο
  • 1 φλιτζάνι λωρίδες καρότου
  • 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • Αλατοπίπερο

Κατασκεύασμα:

  1. Βράζουμε τα noodles σε μια κατσαρόλα και τα στραγγίζουμε.
  2. Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε.
  3. Προσθέστε το μπρόκολο, τα καρότα και την κόκκινη πιπεριά και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε σάλτσα σόγιας, αλάτι και πιπέρι.
  5. Προσθέστε τα noodles στο τηγάνι και ανακατέψτε.
  6. Τοποθετούμε σε πιατέλα σερβιρίσματος και σερβίρουμε ζεστό.

Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτά τα εστιατόρια για να εξερευνήσετε υγιεινή και φυσική vegan κουζίνα στη Dehradunda ή να δοκιμάσετε αυτές τις νόστιμες συνταγές στο σπίτι. Για όσους επιλέγουν έναν vegan τρόπο ζωής, η Dehradunda είναι μια υπέροχη πόλη που προσφέρει ευτυχία και γεύση ταυτόχρονα.

Το Dehradun είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ινδική πολιτεία Uttarakhand, διάσημη για τη φυσική ομορφιά και τη μυστικιστική της ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, η περιοχή φιλοξενεί πολλά εστιατόρια που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες όπου μπορούν να γνωρίσουν τις γεύσεις της ινδικής κουζίνας. Σύμφωνα με τις αυξανόμενες χορτοφαγικές και vegan διατροφικές προτιμήσεις των ντόπιων και των τουριστών, αρκετά βιώσιμα εστιατόρια για χορτοφάγους άνοιξαν στο Dehradun.

Η σχέση μεταξύ βιωσιμότητας και χορτοφαγίας

Η έννοια της βιωσιμότητας στοχεύει στην αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία ενός βιώσιμου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές. Η χορτοφαγία, από την άλλη, είναι μια διατροφική επιλογή που στοχεύει στο σεβασμό του δικαιώματος στη ζωή των ζώων απορρίπτοντας την κατανάλωση κρέατος και προϊόντων κρέατος. Τα βιώσιμα εστιατόρια για χορτοφάγους είναι μέρη όπου αυτές οι δύο έννοιες συνδυάζονται.

Αειφόρα εστιατόρια για χορτοφάγους στο Dehradun

Το Dehradun είναι γεμάτο με πολλά βιώσιμα εστιατόρια για χορτοφάγους που μπορούν να σερβίρουν τις πλούσιες γεύσεις της παραδοσιακής ινδικής κουζίνας. Αυτά τα εστιατόρια προτιμούν βιολογικά και τοπικά προϊόντα και προετοιμάζουν γεύματα χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον και λαμβάνοντας υπόψη την ευημερία της κοινωνίας.

  • καταπράσινος κήπος

    Το Green Garden είναι ένα από τα βιώσιμα εστιατόρια για χορτοφάγους στο Dehradun. Το εστιατόριο προσφέρει φρέσκα και υγιεινά γεύματα με βιολογικά λαχανικά και φρούτα. Ενθαρρύνει επίσης τη χρήση συστατικών φυτικής προέλευσης, διατηρώντας τους φυσικούς πόρους και παρέχοντας νόστιμες επιλογές για χορτοφάγους χωρίς να βλάπτουν τα ζώα.

  • Γωνιά της Φύσης

    Το Nature’s Corner είναι ένα άλλο εστιατόριο που έχει υιοθετήσει την αρχή της βιωσιμότητας και προωθεί την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων. Εδώ, προσφέρεται μια ποικιλία από επιλογές για χορτοφάγους, καθώς και βιολογικός καφές και νερά. Το μενού είναι εμπλουτισμένο με υγιεινές τροφές κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

  • Vegan Delights

    Το Vegan Delights είναι ένα εστιατόριο που σερβίρει εντελώς vegan γεύματα. Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας συστατικά που δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα. Αυτό το εστιατόριο ενστερνίζεται επίσης τον στόχο της βιωσιμότητας και της μείωσης των καταναλωτικών απορριμμάτων χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά συσκευασίας.

Η σημασία των βιώσιμων εστιατορίων για χορτοφάγους

Τα αειφόρα εστιατόρια για χορτοφάγους συνδυάζουν περιβαλλοντική βιωσιμότητα και υγιεινή διατροφή προς όφελος της κοινωνίας. Αυτά τα εστιατόρια υποστηρίζουν τους αγρότες ενθαρρύνοντας τη χρήση βιολογικών και τοπικών προϊόντων και διασφαλίζουν την αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων. Βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από την κατανάλωση κρέατος.

Υπηρεσίες βιώσιμων χορτοφαγικών εστιατορίων Προσφερόμενες Green Garden Φρέσκα και βιολογικά γεύματα, με στόχο τη διατήρηση των φυσικών πόρων Nature’s Corner Βιολογικά προϊόντα, υγιεινές επιλογές για χορτοφάγους Vegan Delights Πλήρως vegan γεύματα, φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία

Αυτά τα βιώσιμα εστιατόρια για χορτοφάγους στο Dehradun σερβίρουν υγιεινά και νόστιμα γεύματα στους πελάτες τους, ενώ παράλληλα ακολουθούν τις αρχές της βιωσιμότητας. Επισκεπτόμενοι αυτά τα εστιατόρια κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για το περιβάλλον και τη δική μας υγεία.

Το Dehradun είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ινδική πολιτεία Uttar Pradesh. Φημίζεται για τις καταπράσινες κοιλάδες, τα συναρπαστικά τοπία και τα ιστορικά κτίρια. Είναι επίσης γνωστό για την ποικιλόμορφη διατροφική του κουλτούρα. Προσφέροντας διάφορα εστιατόρια για vegans, το Dehradun προσφέρει μια γευστική εμπειρία.

Εστιατόρια Vegan

Υπάρχουν πολλές επιλογές για vegans στο Dehradun. Αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν μια ιδανική επιλογή για vegans, σερβίροντας μόνο φυτικά τρόφιμα. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή vegan εστιατόρια στο Dehradun:

  • moksha
  • Πράσινος Πλανήτης
  • Η Vegan Κουζίνα
  • V Νόστιμο

moksha

Το Moksha είναι ένα πολυτελές εστιατόριο που σερβίρει vegan κουζίνα στο Dehradun. Το μενού τους περιλαμβάνει βίγκαν πίτσες, ζυμαρικά, κάρυ και επιδόρπια. Μπορούμε να πούμε ότι δίνεται μεγάλη προσοχή στην προσφορά υγιεινών και νόστιμων γευμάτων στους επισκέπτες του χώρου. Η κομψή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι επίσης το ιδανικό μέρος για να ολοκληρώσετε μια γευστική εμπειρία.

Πράσινος Πλανήτης

Το Green Planet είναι ένα εστιατόριο στο Dehradun που σερβίρει φυσικά και βιολογικά πιάτα με βότανα. Το μενού τους περιλαμβάνει μια ποικιλία από επιλογές σαλάτας, σάντουιτς και ζεστά πιάτα από φρέσκα λαχανικά. Το Green Planet είναι η σωστή επιλογή για vegans που ενδιαφέρονται για την υγιεινή διατροφή.

Η Vegan Κουζίνα

Το Vegan Kitchen είναι ένα από τα πιο δημοφιλή vegan εστιατόρια στο Dehradun. Εδώ σερβίρονται υγιεινά και νόστιμα πιάτα με βότανα. Το μενού τους περιλαμβάνει ποικιλία από vegan burgers, σούπες, πιλάφι και κέικ. Προσφέροντας τις αγαπημένες λιχουδιές των vegans, αυτή η κουζίνα είναι ένας παράδεισος για τους vegans στο Dehradun.

V Νόστιμο

Το V Delicious είναι ένα εστιατόριο στο Dehradun που προσφέρει επιλογές για vegan και vegetarian. Το μενού τους, ειδικά σχεδιασμένο για vegans, περιλαμβάνει βίγκαν πίτσες, ζυμαρικά, σάντουιτς και επιδόρπια. Το V Delicious προσελκύει τα γούστα των vegans προσφέροντας υγιεινά και νόστιμα vegan γεύματα.

συμπέρασμα

Το Dehradun φιλοξενεί πολλά εστιατόρια που προσφέρουν μια γευστική εμπειρία για τους vegans. Εστιατόρια όπως το Moksha, το Green Planet, το The Vegan Kitchen και το V Delicious είναι γεμάτα επιλογές που σερβίρουν υγιεινά και νόστιμα vegan γεύματα. Για τους vegans που επισκέπτονται το Dehradun, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν μια επίσκεψη. Ελάτε να εξερευνήσετε την εμπειρία vegan στο Dehradun και να απολαύσετε νόστιμα πιάτα με βάση τα φυτά!

Το Dehradun είναι μια πόλη που είναι η πρωτεύουσα της ινδικής πολιτείας Uttarakhand. Αυτή η περιοχή φημίζεται για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τις ιστορικές και φυσικές ομορφιές της. Υπάρχουν επίσης εστιατόρια στο Dehradun που προσφέρουν πολλές διαφορετικές γευστικές εμπειρίες. Ανάμεσα σε αυτά τα εστιατόρια, υπάρχουν και κάποιες επιλογές που προσφέρουν ειδική εξυπηρέτηση στους χορτοφάγους καλεσμένους τους.

1. Πράσινο Τραπέζι

Το Green Table είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο Dehradun που απευθύνεται αποκλειστικά σε χορτοφάγους επισκέπτες. Αυτό το εστιατόριο ευχαριστεί τους επισκέπτες του προσφέροντας υγιεινή και υγιεινή κουζίνα. Το Green Table ετοιμάζει νόστιμα χορτοφαγικά γεύματα χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά και φυσικά συστατικά. Οι διάφορες επιλογές στο μενού περιλαμβάνουν σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες, ζυμαρικά και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης ειδικά γεύματα για vegan επισκέπτες.

2. Little Llama Cafe

Το Little Llama Cafe βρίσκεται στην οδό Rajpur, έναν δημοφιλή προορισμό της πόλης. Αυτό το εστιατόριο προσφέρει νόστιμα πιάτα για χορτοφάγους στους επισκέπτες του, προσφέροντας μια μοντέρνα και ζεστή ατμόσφαιρα. Το Little Llama Cafe είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις επιλογές πρωινού του. Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία επιλογών όπως τουρσιά, ομελέτες, τηγανίτες και φρεσκοστυμμένους χυμούς. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον βιολογικό καφέ τους και να χαλαρώσετε σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

3. Ellora’s Melting Moments

Το Ellora’s Melting Moments είναι ένα άλλο εστιατόριο στο Dehradun που σερβίρει χορτοφάγους επισκέπτες. Αυτό το μέρος προσφέρει ειδικές συνταγές από ινδική και διεθνή κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως κάρυ λαχανικών, χυλοπίτες που σερβίρονται με νόστιμες σάλτσες και λαχταριστά πιλάφι. Φημίζεται επίσης για τα σπιτικά παγωτά και τα γλυκά του. Το Ellora’s Melting Moments είναι επίσης μια ιδανική επιλογή για μεγάλες εκδηλώσεις, προσφέροντας ιδιωτικούς χώρους για μεγάλες ομάδες.

4. Κουμάρ Χορτοφάγος

Το Kumar Vegetarian είναι ένα άλλο δημοφιλές εστιατόριο στο Dehradun που απευθύνεται αποκλειστικά σε χορτοφάγους επισκέπτες. Αυτό το εστιατόριο προσφέρει τα πλούσια αρώματα και γεύσεις της ινδικής κουζίνας. Οι επιλογές στο μενού περιλαμβάνουν διάφορες ινδικές σπεσιαλιτέ όπως korma, tikka masala, paneer. Το Kumar Vegetarian χρησιμοποιεί επίσης προϊόντα με πιστοποίηση halal για να καλύψει τις θρησκευτικές απαιτήσεις των χορτοφάγων επισκεπτών.

5. Περιβόλι

Το Orchard είναι μια δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων για χορτοφάγους στο Dehradun. Αυτό το εστιατόριο προετοιμάζει υγιεινά και φρέσκα γεύματα χρησιμοποιώντας βιολογικά λαχανικά και φρούτα. Τα ελαφριά σνακ όπως σαλάτες, σούπες και σάντουιτς στο μενού προσφέρουν μια γρήγορη επιλογή για μεσημεριανό γεύμα. Φημίζεται επίσης για τα πλούσια ινδικά γλυκά του.

Τοποθεσία εστιατορίου Πράσινο τραπέζι Διεύθυνση 1 Little Llama Cafe Διεύθυνση 2 Ellora’s Melting Moments Διεύθυνση 3 Kumar Vegetarian Address 4 Orchard Address 5

Το Dehradun είναι μια πόλη γεμάτη από διάφορα εστιατόρια που προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες στους χορτοφάγους επισκέπτες τους. Τα εστιατόρια που αναφέρονται παραπάνω είναι μέρη που προσφέρουν παραδείγματα παραδοσιακής χορτοφαγικής και vegan κουζίνας. Κάθε ένα λειτουργεί με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά για να προσφέρει νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Μπορείτε να επιλέξετε από αυτά τα εστιατόρια κατά την επίσκεψή σας στο Dehradun και να ζήσετε μια αχόρταγη εμπειρία φαγητού!

Τα vegan εστιατόρια είναι εξαιρετικά σημαντικά τόσο για εκείνους που τρώνε υγιεινά όσο και για εκείνους που υιοθετούν έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Το Dehradun έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια που σερβίρουν νόστιμα και ποικίλα παραδείγματα vegan κουζίνας στην Ινδία. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε αναλυτικά τα πιο δημοφιλή vegan εστιατόρια της πόλης και τα μενού τους.

1. Addicted Vegan Cafe

Το Addicted Vegan Cafe είναι ένα από τα πιο δημοφιλή vegan εστιατόρια στο Dehradun. Έχει πλούσιο και νόστιμο μενού. Μπορείτε επίσης να βρείτε επιλογές χωρίς γλουτένη και βιολογικές επιλογές εδώ. Το μενού του Addicted Vegan Cafe περιλαμβάνει πολλές νόστιμες επιλογές, όπως vegan burgers, πίτσες, ζυμαρικά, σαλάτες και smoothies. Προσφέρει επίσης υγιεινά σνακ και επιδόρπια.

Τιμή φαγητού Vegan Burger 20 ₺ Vegan πίτσα 25 ₺ Ζυμαρικά ₺ 18 ₺ Σαλάτα 15 ₺ Smoothie 12 ₺

2. Tree Cafe

Το Tree Cafe είναι ένα εστιατόριο διάσημο για τα βιολογικά και βιώσιμα vegan πιάτα του. Αυτό το άνετο και ζεστό μέρος προσφέρει στους επισκέπτες του πολλές επιλογές από την vegan κουζίνα του κόσμου. Το μενού του Tree Cafe περιλαμβάνει ινδικά πιάτα, μεσογειακές νοστιμιές, κινέζικα πιάτα και πολλές άλλες διεθνείς λιχουδιές. Επιπλέον, η ατμόσφαιρα του εστιατορίου και η πράσινη φυτική διακόσμηση είναι επίσης συναρπαστικές.

Τιμή γεύματος Tofu Tikka Masala 22 ₺ Μεξικάνικο μπολ 18 ₺ 18 ₺ Vegan Fritter 15 ₺ νουντλ λαχανικών Szechuan 20 ₺ Μους σοκολάτας 12 ₺

3. Cafe Unwind

Εκτός από ένα εστιατόριο και καφέ φιλικό προς τους vegan, το Cafe Unwind φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική. Μπορείτε να ζήσετε μια ωραία εμπειρία εδώ με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τις μοναδικές γεύσεις. Το μενού του περιλαμβάνει επιλογές για vegan, καθώς και επιλογές για χορτοφάγους και χωρίς γλουτένη. Το Cafe Unwind έχει πολλά νόστιμα πιάτα, όπως vegan wraps, σάντουιτς, σούπες, κέικ και cheesecake.

Τιμή φαγητού Vegan Wrap 16 ₺ Σούπα 10 ₺ Σάντουιτς 12 ₺ Vegan Cheesecake 14 ₺ Τούρτα 8 ₺

4. Moti Mahal Deluxe

Το Moti Mahal Delux είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο που σερβίρει vegan ινδική κουζίνα στο Dehradun. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ινδικά μπαχαρικά και αυθεντικές γεύσεις. Το μενού του Moti Mahal Delux περιλαμβάνει vegan dahl, vegan biryani, vegan curry και πολλές άλλες vegan ινδικές σπεσιαλιτέ. Τα πιάτα τους παρασκευάζονται με παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος που διατηρούν όλες τις γεύσεις τους.

Τιμή φαγητού Vegan Dahl 18 ₺ Vegan Biryani 22 ₺ Vegan Curry ₺ 20 ₺ Ινδικό ρύζι ₺ 15 ₺ Vegetarian Samosa 10 ₺

Το Dehradun θεωρείται ένας γαστρονομικός παράδεισος για τους λάτρεις του vegan food. Σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε τα πιο δημοφιλή vegan εστιατόρια της πόλης και τα μενού τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε υγιεινά και νόστιμα πιάτα vegan επισκεπτόμενοι αυτά τα εστιατόρια. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα υπέροχα εστιατόρια και να απολαύσετε μια απολαυστική γευστική εμπειρία.

Τα καλύτερα εστιατόρια βέγκαν και χορτοφαγικά εστιατόρια στο Dehradun, Υγιεινή και φυσική vegan κουζίνα στο Dehradun, Αειφόρα εστιατόρια για χορτοφάγους στο Dehradun, εστιατόρια Dehradun που προσφέρουν νόστιμες επιλογές για vegan, εστιατόρια Dehradun που παρέχουν ειδικές υπηρεσίες για χορτοφάγους επισκέπτες, Τα πιο δημοφιλή vegan εστιατόρια και μενού στο Dehradun

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *