Τα πιο όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας στο Chongqing

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Τα πιο όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας στο Chongqing

Το Chongqing είναι μια συναρπαστική πόλη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα. Αυτό το μέρος, που φημίζεται για τα βουνά, τα ρυάκια και τη φυσική ομορφιά του, προσφέρει πολλές επιλογές για όσους θέλουν να κάνουν πεζοπορία. Εδώ είναι τα πιο όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας για επίσκεψη στο Chongqing:

1. Εθνικό Γεωπάρκο Wulong Karst

Το Εθνικό Γεωπάρκο Wulong Karst είναι ένα από τα πιο όμορφα φυσικά θαύματα της Κίνας. Υπάρχουν εκπληκτικές γέφυρες, σπηλιές και πράσινες κοιλάδες εδώ. Μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα περπατώντας σε αυτό το πάρκο. Ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια στο Εθνικό Γεωπάρκο Wulong Karst είναι η συναρπαστική πεζοπορική διαδρομή Tiankeng Qicai. Αυτό το μονοπάτι φημίζεται για τα συναρπαστικά φαράγγια και τις συναρπαστικές γέφυρες.

2. Όρος Jinfo

Το βουνό Jinfo είναι ένα υπέροχο βουνό βαθιά συνδεδεμένο με τον Ταοϊσμό της Κίνας. Σε αυτό το βουνό, υπάρχει ένας μεγάλος ναός Ζεν και φυσικές ομορφιές. Μπορείτε να εξερευνήσετε ιστορικούς ναούς και συναρπαστικά τοπία κάνοντας πεζοπορία στο βουνό Jinfo. Αυτό το μονοπάτι περιβάλλεται από μοναστήρια, καταρράκτες και εξωτική βλάστηση.

3. Dazu Rock Carvings

Το Dazu Rock Carvings είναι διάσημο ως ιστορικό μέρος για επίσκεψη, που έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Αυτό το αρχαίο ερείπιο περιέχει βουδιστικά και ταοϊστικά σκαλίσματα βράχου. Μπορείτε να ανακαλύψετε αυτά τα ιστορικά τεχνουργήματα και καλλιτεχνικές λεπτομέρειες περπατώντας στα σκαλίσματα των βράχων Dazu. Επιπλέον, αυτό το μονοπάτι διαθέτει επίσης εκπληκτική θέα και όμορφους κήπους.

4. Φαράγγι Ergui

Το Ergui Canyon είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα του Chongqing. Αυτό το φαράγγι διαθέτει ρηχές κοιλάδες, εντυπωσιακούς καταρράκτες και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς. Η πεζοπορία στο Ergui Canyon είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε τη συναρπαστική ομορφιά της φύσης. Μπορείτε επίσης να κάνετε διάφορες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση, zipline και river rafting σε αυτή την πίστα.

5. Φυσικό καταφύγιο Wansheng

Το φυσικό καταφύγιο Wansheng φημίζεται για τη φυσική ομορφιά και τη μοναδική του βλάστηση. Μπορείτε να είστε μόνοι με τη φύση σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα περπατώντας σε αυτή την προστατευόμενη περιοχή. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε τα σκαλίσματα Dai Rock στο φυσικό καταφύγιο Wansheng. Αυτό το μονοπάτι περιλαμβάνει επίσης όμορφους καταρράκτες, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Η πεζοπορία στο Chongqing είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξερευνήσετε την ομορφιά της φύσης. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία επισκεπτόμενοι αυτά τα μονοπάτια. Τα εκπληκτικά τοπία και οι φυσικές περιοχές του Chongqing προσφέρουν στους λάτρεις της φύσης ατελείωτες δυνατότητες εξερεύνησης. Κάνε τα σχέδιά σου και ετοιμάσου για μια βόλτα στη φύση αυτής της όμορφης πόλης!

Το Chongqing είναι μια συναρπαστική πόλη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα. Αυτή η πόλη, γεμάτη φυσικές ομορφιές, προσφέρει στους επισκέπτες της πολλά μονοπάτια πεζοπορίας για εξερεύνηση. Ένα ταξίδι στο Chongqing προσφέρει μια ενεργή ευκαιρία διακοπών καθώς και φυσική θέα που θα ενθουσιάσει τα μάτια σας. Εδώ είναι μερικές φυσικές ομορφιές που πρέπει να επισκεφτείτε στο Chongqing και τα υπέροχα μονοπάτια πεζοπορίας σε αυτές τις περιοχές.

Το βουνό Jinfo είναι ένα από τα πιο διάσημα φυσικά αξιοθέατα του Chongqing. Αυτό το υπέροχο βουνό φημίζεται για τις μοναδικές κορυφές και τους απότομους βράχους. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, το βουνό Jinfo αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Το βουνό έχει πολλά μονοπάτια πεζοπορίας διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στην κορυφή του βουνού, να χαλαρώσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες με μαγευτική θέα. Τα μονοπάτια πεζοπορίας στο βουνό Jinfo θα κλέψουν τις καρδιές των φυσιολάτρες και θα δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Όρος Έρλινγκ

Το όρος Έρλινγκ φημίζεται για τις μαγευτικές κορυφές και τα καταπράσινα δάση του. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία πεζοπορίας στο Chongqing. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας σε αυτή την περιοχή και το καθένα έχει διαφορετικές φυσικές ομορφιές. Καθώς ανεβαίνετε στην κορυφή του βουνού, μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα είδη φυτών και σπάνια ζώα. Επιπλέον, η θέα γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή καθώς ανεβαίνετε. Το Όρος Έρλινγκ είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης.

Όρος Xiannu

Το βουνό Xiannü είναι ένα όμορφο βουνό με μια μυστικιστική ατμόσφαιρα. Η πεζοπορία σε αυτό το βουνό είναι μια τέλεια ευκαιρία να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές και να ανανεώσετε την ενέργειά σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια πεζοπορίας στο βουνό Xiannü και το καθένα σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Τα μονοπάτια στο βουνό είναι γενικά καλά σηματοδοτημένα και μπορείτε να περπατήσετε με ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, μπορείτε να ακούσετε τους ήχους των πουλιών και να απολαύσετε τη φύση περπατώντας μέσα στα ήρεμα δάση.

Μονοπάτι πεζοπορίας Επίπεδο δυσκολίας Μήκος Jinfo Μονοπάτι ορεινής πεζοπορίας Μεσαίο 7 χλμ. Δύσκολο μονοπάτι ορεινής πεζοπορίας Erling 10 χλμ. Μονοπάτι ορεινής πεζοπορίας Xiannü Εύκολη 5 χλμ.

  • Το βουνό Jinfo φημίζεται για τις μοναδικές κορυφές και τους απότομους βράχους.
  • Το όρος Έρλινγκ προσελκύει τους λάτρεις της φύσης με τους επιβλητικούς λόφους και τα καταπράσινα δάση του.
  • Το βουνό Xiannü ξεχωρίζει με τη μυστικιστική του ατμόσφαιρα και την όμορφη θέα.

Το Chongqing είναι μια πόλη διάσημη για τη φυσική ομορφιά της και τα μονοπάτια πεζοπορίας προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να εξερευνήσετε αυτές τις ομορφιές. Το βουνό Jinfo, το όρος Erling και το όρος Xiannü είναι μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή σημεία πεζοπορίας σε αυτήν την πόλη. Κάθε ένα από αυτά τα μονοπάτια προσφέρει τη δική του μοναδική εμπειρία και είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της φύσης. Αν ταξιδεύετε στο Chongqing, σας συνιστούμε να μην χάσετε αυτά τα μονοπάτια. Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσετε ποτέ σε όλη σας τη ζωή!

Το Chongqing είναι μια γοητευτική πόλη στην κεντρική Κίνα, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Yangtze. Αυτή η πόλη, όπου ο μοντερνισμός και η παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα συνδυάζονται, είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους τουρίστες με την ιστορία χιλιάδων ετών και τη μαγευτική θέα. Τώρα, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι σε μέρη που πρέπει να δουν οι επισκέπτες στο Chongqing, όπως η Γέφυρα Goats και το Μουσείο Αρχαίας Πόλης και Πολιτείας Ci Qi Kou;

Το Goats Bridge είναι μια γέφυρα που διασχίζει τον ποταμό Yangtze και είναι προσβάσιμη με βάρκες που αναχωρούν από το κέντρο της πόλης Chongqing. Αυτή η γέφυρα χτίστηκε το 1959 και είναι η πρώτη σύγχρονη γέφυρα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να έχουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρακολουθώντας τη μαγευτική θέα στον ποταμό Yangtze. Μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά του ποταμού περπατώντας ή κάνοντας ποδήλατο στη γέφυρα.

Ci Qi Kou Αρχαία πόλη

Το Ci Qi Kou, μια από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης Chongqing, έχει ιστορία που χρονολογείται από τη δυναστεία Qing. Φημίζεται για τα παλαιοπωλεία, τις χαρακτηριστικές αρχιτεκτονικές κατασκευές και τα παραδοσιακά χειροτεχνήματα. Καθώς περιπλανηθείτε στο Ci Qi Kou, μπορείτε να βρείτε πολλά χειροποίητα αντικείμενα, όπως ξυλόγλυπτα, κεραμικά είδη και διάφορες παραδοσιακές φορεσιές. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε αρχαίους ναούς και μουσεία και να ανακαλύψετε τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Τοποθεσία Συγκοινωνία Ώρες λειτουργίας Ci Qi Kou Αρχαία πόλη Είναι δυνατή η πρόσβαση με λεωφορείο ή ταξί. 09:00 – 18:00

Η αρχαία πόλη Ci Qi Kou είναι μια απαραίτητη στάση για όποιον θέλει να γνωρίσει τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο στο Chongqing. Εδώ, ενώ παρακολουθείτε τα ίχνη του παρελθόντος, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Το Επαρχιακό Μουσείο Chongqing είναι ένα συναρπαστικό μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία, τον πολιτισμό και την τέχνη της πόλης. Η αρχιτεκτονική του μουσείου είναι αξιοσημείωτη και σχεδιάστηκε με συνδυασμό μοντέρνων και παραδοσιακών κινεζικών στοιχείων. Το Κρατικό Μουσείο είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μουσεία στο Chongqing και φιλοξενεί μια ποικιλία συλλογών, όπως αρχαιολογικά ευρήματα, ιστορικά αντικείμενα και καλλιτεχνικά έργα.

Πληροφορίες για την επίσκεψη στο Μουσείο:

  • Η είσοδος είναι δωρεάν.
  • Ώρες λειτουργίας μουσείου: Τρίτη έως Κυριακή 09:00 – 17:00
  • Οι εκθέσεις στο μουσείο περιλαμβάνουν αρχαιολογικά ευρήματα, ιστορικά αντικείμενα και συλλογές τέχνης.

Καλωσορίζουμε όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το παρελθόν και να παρακολουθήσουν την πλούσια ιστορία του Τσονγκκίνγκ στο Κρατικό Μουσείο. Το μουσείο είναι το τέλειο μέρος για να εξερευνήσετε και να μάθετε περισσότερα για την πολιτιστική κληρονομιά της Τσονγκκίνγκ.

Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στο Chongqing επισκεπτόμενοι μέρη όπως η Γέφυρα των Αιγών και η Αρχαία Πόλη και το Κρατικό Μουσείο Ci Qi Kou. Μπορείτε να ζήσετε το μεγαλείο της Κίνας από κοντά εξερευνώντας τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο αυτής της υπέροχης πόλης.

Το Chongqing είναι μια συναρπαστική πόλη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα. Είναι ένα μέρος που τραβάει την προσοχή με τις φυσικές ομορφιές και την αστική υφή του, καθώς και με τις περιπατητικές του διαδρομές. Μπορείτε επίσης να μπείτε στην ατμόσφαιρα της πόλης πηγαίνοντας στο Chongqing και περπατώντας σε αυτές τις διαδρομές.

Εμπορική οδός Jiefangbei

Το Jiefangbei είναι η κεντρική επιχειρηματική και εμπορική περιοχή του Chongqing. Περπατώντας κατά μήκος αυτού του δρόμου, μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα καταστήματα και εστιατόρια. Ταυτόχρονα, αυτός ο δρόμος είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της σύγχρονης αστικής υφής.

Προδιαγραφές Περιγραφή Τοποθεσία Jiefangbei, Jeifang Monument, Yuzhong District, Chongqing Μήκος 700 μέτρα Επίπεδο δυσκολίας Εύκολο

  • Στην αρχή της περιπατητικής διαδρομής, μπορείτε να δείτε το ιστορικό μνημείο Jeifang. Αυτό το μνημείο είναι αφιερωμένο στα κινήματα ανεξαρτησίας της Κίνας.
  • Σε άλλα σημεία του δρόμου, μπορείτε να συναντήσετε καταστήματα παγκόσμιων εμπορικών σημάτων και τοπικές μπουτίκ. Αν θέλετε να ψωνίσετε, μπορείτε να σταματήσετε σε αυτό το σημείο και να περάσετε λίγο χρόνο.
  • Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης διάφορα εστιατόρια και καφέ. Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα εδώ και να δοκιμάσετε παραδοσιακή κινέζικη κουζίνα.

Περιπατητική διαδρομή Yuayan

Το Yuayan είναι μια από τις πιο διάσημες ιστορικές συνοικίες στο Chongqing. Αν θέλετε να περπατήσετε σε αυτή την περιοχή με μια νοσταλγική ατμόσφαιρα, το Yuayan Walking Route θα είναι μια ιδανική επιλογή. Μπορείτε να εξερευνήσετε ιστορικά κτήρια, ναούς και παραδοσιακές αγορές κατά μήκος αυτής της διαδρομής.

Προδιαγραφές Περιγραφή Τοποθεσία Yuayan, Yuzhong District, Chongqing Μήκος 1,5 χιλιόμετρα Επίπεδο δυσκολίας Μεσαίο

  • Σε αυτή τη διαδρομή, μπορείτε να δείτε όμορφα δείγματα παραδοσιακής κινέζικης αρχιτεκτονικής. Ξύλινα σπίτια, επικλινείς και στενά δρομάκια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη μαγεία του Yuayan Walking Route.
  • Υπάρχουν επίσης πολλές εμπορικές περιοχές που εκτείνονται παράλληλα με την οδό Jiefang. Εδώ, μπορείτε να συναντήσετε καταστήματα που πωλούν χειροποίητα προϊόντα και αναμνηστικά των ντόπιων.
  • Τέλος, στο τέλος της διαδρομής, μπορείτε να δείτε το ιστορικό πέρασμα Huguang. Αυτό το μονοπάτι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Κίνας και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Οι περιπατητικές διαδρομές στο Chongqing σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε διάφορα μέρη της πόλης. Ενώ απολαμβάνετε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα στην εμπορική οδό Jiefangbei, μπορείτε να εμβαθύνετε στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα στο Yuayan Walking Route. Συνδυάζοντας αυτές τις διαδρομές, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα όμορφο ταξίδι για να ανακαλύψετε τα πλούτη του Chongqing.

Το Chongqing είναι μια συναρπαστική πόλη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα. Αυτή η πόλη, που μεγάλωσε στους πρόποδες απόκρημνων βουνών, είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του τοπίου. Στο Chongqing, που περιβάλλεται από φύση, υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Εδώ είναι οι πιο όμορφες ταξιδιωτικές διαδρομές στο Chongqing:

1. Ταξίδι στο βουνό Jinfo

Το βουνό Jinfo είναι ένα επιβλητικό βουνό που βρίσκεται στα δυτικά του Chongqing. Φημίζεται για τις εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές και την εντυπωσιακή θέα. Σε αυτό το ταξίδι, θα απολαύσετε εκπληκτική θέα, ενώ θα έχετε και μια εμπειρία επαφής με τη φύση καθώς ανεβαίνετε στην κορυφή του βουνού. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στο βουνό Jinfo, να εξερευνήσετε τα μικρά χωριά γύρω από το βουνό ή να επισκεφθείτε τον ναό στην κορυφή του βουνού.

2. Περιήγηση με σκάφος στον ποταμό Yangtze

Το Chongqing βρίσκεται στο σημείο όπου ξεκινά ο ποταμός Yangtze. Ο ποταμός Yangtze είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ποταμούς στον κόσμο. Επομένως, ένα από τα must-have ενός ταξιδιού στο Chongqing είναι να κάνετε μια περιήγηση με σκάφος στον ποταμό Yangtze. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε τη συναρπαστική θέα του ποταμού και να εξερευνήσετε τα μέρη ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας κατά μήκος του ποταμού. Ενώ παρακολουθείτε τη μαγευτική φύση του ποταμού Yangtze κατά τη διάρκεια της περιήγησης με σκάφος, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες που κάνουν το ταξίδι σας ακόμα πιο αξέχαστο.

3. Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα της τέχνης στο Dazu Rocks

Το Dazu Rocks είναι ένα ιστορικό υπαίθριο μουσείο που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Chongqing. Αυτή η περιοχή είναι διάσημη για την ιστορία χιλιάδων ετών και τα γλυπτά της λαξευμένα στους βράχους. Το Dazu Cliffs φιλοξενεί έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά συστήματα πεποιθήσεων όπως ο Βουδισμός, ο Ταοϊσμός και ο Κομφουκιανισμός. Σε αυτό το ταξίδι, μπορείτε να δείτε τις μοναδικές λεπτομέρειες εντυπωσιακών έργων τέχνης και να ανακαλύψετε το βάθος του κινεζικού πολιτισμού.

4. Ιστορικό ταξίδι στο αρχαίο χωριό Τσικίκου

Το αρχαίο χωριό Ciqikou είναι μια από τις παλαιότερες περιοχές στο Chongqing. Αυτό το χωριό διατηρεί την παραδοσιακή κινέζικη αρχιτεκτονική, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν. Περιπλανώμενοι στους δρόμους, μπορείτε να ανακαλύψετε καταστήματα με αντίκες και παραδοσιακά σπίτια και να γίνετε μάρτυρες παραδοσιακών χειροτεχνιών. Ταυτόχρονα, το Αρχαίο χωριό Ciqikou φημίζεται για τα πολλά εστιατόρια και πλανόδιους πωλητές όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές.

5. Νυχτερινή θέα στο Chongqing

Το Chongqing είναι επίσης διάσημο για τη νυχτερινή του θέα. Ο ποταμός Yangtze και τα μοντέρνα κτίρια, που φωτίζονται από τα φώτα της πόλης, προσφέρουν μια εκθαμβωτική νυχτερινή θέα. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα κάτω από τα μαγευτικά φώτα της οδού Jiefangbei ή να κάνετε μια νυχτερινή περιήγηση με σκάφος στον ποταμό Yangtze. Σε αυτό το ταξίδι, μπορείτε να ανακαλύψετε το μοντέρνο πρόσωπο της Τσονγκκίνγκ ενώ θα γοητεύεστε από τη νυχτερινή θέα.

Περιγραφή διαδρομής μεταφοράς Jinfo Ορεινή πεζοπορία ή λεωφορείο Ένα μαγευτικό βουνό που περιβάλλεται από απότομα βουνά Ποταμός Yangtze Boat Tour Boat Μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού στον ποταμό Yangtze Dazu Cliffs Ιδιωτικό όχημα ή περιήγηση Υπαίθριο μουσείο με χιλιάδες χρόνια ιστορίας Αρχαίο χωριό Ciqikou Δημόσιες συγκοινωνίες ή ταξί Παραδοσιακό κινέζικο χωριό Ζήστε τη μαγεία του Chongqing Night View Με περπάτημα ή περιήγηση με σκάφος Η μαγεία των φώτων και των σύγχρονων κτιρίων στον ποταμό Yangtze

Αυτές οι πιο όμορφες ταξιδιωτικές διαδρομές στο Chongqing προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του τοπίου. Μπορείτε να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτή την πόλη όπου η φύση, η ιστορία και η νεωτερικότητα συνδυάζονται. Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε από την πόλη εξερευνώντας αυτές τις διαδρομές στο Chongqing!

Το Chongqing, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα, είναι μια πόλη διάσημη για την υπέροχη φυσική ομορφιά και τα πλούσια δασικά πάρκα της. Μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία συναντώντας τη φύση στα πιο δημοφιλή δασικά πάρκα στο Chongqing. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα πιο δημοφιλή δασικά πάρκα στο Chongqing και τι μπορείτε να κάνετε σε αυτά τα πάρκα.

1. Δασικό Πάρκο E’meiyuan

Το E’meiyuan Forest Park είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή δασικά πάρκα στο Chongqing. Αυτό το πάρκο φημίζεται για την εντυπωσιακή θέα και τους φυσικούς βιότοπους. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο πάρκο, να κάνουν πικνίκ ή να συμμετάσχουν σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα κάνοντας βόλτες με βάρκα στις λίμνες του πάρκου.

Το Δασικό Πάρκο E’meiyuan είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για πεζοπόρους. Υπάρχουν περιπατητικές διαδρομές στο πάρκο με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Μόλις φτάσετε στην κορυφή, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πόλη και τους γύρω λόφους από μια πανοραμική θέα. Η θέαση αυτής της θέας είναι μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

2. Πάρκο άγριας ζωής Nanshan

Το Nanshan Wildlife Park φιλοξενεί την άγρια ​​ζωή και τα αυτόχθονα είδη φυτών και ζώων του Chongqing. Αυτό το πάρκο προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις της φύσης. Είναι πιθανό να συναντήσετε πολλά διαφορετικά είδη ζώων κατά τη διάρκεια περιπάτους στη φύση στο πάρκο.

Το Nanshan Wildlife Park φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία εκδηλώσεων. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν περιηγήσεις παρατήρησης πουλιών, εργαστήρια φωτογραφίας άγριας ζωής και εκπαίδευση σε τοπικά είδη φυτών. Παρακολουθώντας αυτές τις εκδηλώσεις, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την άγρια ​​ζωή του Chongqing.

3. Forest Park Jindao Canyon

Το Forest Park Jindao Canyon φιλοξενεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά θαύματα στο Chongqing. Αυτό το πάρκο φημίζεται για την εντυπωσιακή θέα στο φαράγγι και τους φυσικούς καταρράκτες. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού εδώ, μπορεί να νιώσετε ταπεινωμένοι από τη δύναμη και την ομορφιά της φύσης.

Το Jindao Canyon Forest Park προσφέρει εκπληκτικές διαδρομές πεζοπορίας για τους λάτρεις της φύσης. Καθώς περπατάτε σε αυτές τις διαδρομές, μπορείτε να δείτε διάφορα είδη φυτών και σπάνια πουλιά. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πιο στενά αυτόν τον εντυπωσιακό φυσικό σχηματισμό συμμετέχοντας σε περιηγήσεις στο φαράγγι στο πάρκο.

4. Δασικό Πάρκο Simianshan

Το Simianshan Forest Park είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα δασικά πάρκα στο Chongqing. Μπορείτε να απολαύσετε μια γαλήνια ατμόσφαιρα συνυφασμένη με τη φύση σε αυτό το πάρκο. Το Simianshan φιλοξενεί επίσης έναν εντυπωσιακό καταρράκτη γνωστό ως καταρράκτη Shuiyuan.

Το Simianshan Forest Park προσφέρει πολλές επιλογές για πεζοπόρους. Οι περιπατητικές διαδρομές στο πάρκο έχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Μόλις φτάσετε στην κορυφή, μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στην πόλη. Μπορείτε επίσης να κατασκηνώσετε στο πάρκο και να περάσετε μια αξέχαστη νύχτα στη φύση.

5. Δασικό Πάρκο Houyuan

Το Houyuan Forest Park είναι ένα από τα πιο ήρεμα και γαλήνια δασικά πάρκα στο Chongqing. Αυτό το πάρκο είναι γεμάτο από διάφορα είδη φυτών και λιμνών. Περπατώντας εδώ, μπορείτε να ακούσετε τους ήχους των πουλιών και να βρείτε τη γαλήνη που συνοδεύεται από τον άνεμο.

Το Δασικό Πάρκο Houyuan είναι ένα ιδιαίτερα ιδανικό μέρος για πικνίκ. Μπορείτε να κάνετε ένα πικνίκ στις εκτάσεις με γρασίδι στο πάρκο και να περάσετε μια ευχάριστη μέρα με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να πάτε για ψάρεμα στις λίμνες του πάρκου ή να κάνετε μια χαλαρή περιήγηση με σκάφος.

Σύγκριση των πιο δημοφιλών δασικών πάρκων στο Δασικό Πάρκο Chongqing Χαρακτηριστικά Δραστηριότητες Δασικό Πάρκο E’meiyuan Υπέροχη θέα, διαδρομές πεζοπορίας, Πεζοπορία στη λίμνη, πικνίκ, αθλητικές εκδηλώσεις Nanshan Wildlife Park Φυσικοί βιότοποι, εγγενής χλωρίδα και πανίδα Φυσικοί περίπατοι, εργαστήρια φωτογραφίας Jindao Canyonest Park Υπέροχη θέα στο φαράγγι, καταρράκτες Πεζοπορία, περιηγήσεις στο φαράγγι Simianshan Forest Park Shuiyuan Καταρράκτης, περιοχές κάμπινγκ Περίπατοι στη φύση, κάμπινγκ, απόλαυση της θέας Houyuan Forest Park Είδη φυτών, λίμνες Πικ-νικ, ψάρεμα, εκδρομές με σκάφος

Η επίσκεψη στα κορυφαία δασικά πάρκα στο Chongqing είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε την ομορφιά της φύσης και να ξεφύγετε από τα πλήθη της πόλης. Μπορείτε να περπατήσετε, να κάνετε πικνίκ, να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες και να απολαύσετε τη φύση σε αυτά τα πάρκα. Εάν ταξιδεύετε στο Chongqing, φροντίστε να επισκεφθείτε τουλάχιστον ένα δασικό πάρκο!

Τα πιο όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας στη φύση στο Chongqing, μονοπάτια πεζοπορίας γεμάτα φυσικές ομορφιές στο Chongqing, Ταξίδι στις οροσειρές που περιμένουν να ανακαλυφθούν στο Chongqing, Διαδρομές πεζοπορίας στο Chongqing συνυφασμένες με τη φύση, Τα πιο όμορφα ταξίδια στο Chongqing, Ειδικά για το τοπίο Όμορφα ταξίδια στο Chongqing Συναντώντας τη φύση σε δημοφιλή δασικά πάρκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *